Kadınlar İntihara teşvik etmiş

Boğaz Köprüsü’nde dün sabah saatlerinde gerçekleşen intiharla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

09 Mart 2016 Çarşamba 10:09
Kadınlar İntihara teşvik etmiş






Kadınlar İntihara teşvik etmiş  


Boğaz Köprüsü’nde dün sabah saatlerinde gerçekleşen intiharla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

İkna edilmek üzere olduğu iddia edilen Erol Çetin’in kadınların tepkisini duyunca kısa bir süre sonra kendisini boşluğa bıraktığı öğrenildi. Yaşanan bu olayın ardından köprü üzerinde tertibat alan polis ekipleri Hülya U. ve Merve Ö.’nün aracını durdurdu.

Savcılıkla yapılan görüşmelerin ardından 2 kadın “İntihara teşvik etmek” suçlamasıyla gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen kadınların, ifadelerinin alınmalarının ardından adliyeye çıkarılmaları bekleniyor.

60 dakika boyunca Erol beyi yaşamaya ikna edemediler

Boğaziçi Köprüsü’nde saat 09.30 sıralarında köprü korkuluklarına çıkan Erol Çetin adlı kişi, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından saatlerce ikna edilmeye çalışılmıştı. Bu sırada zaten Sabah trafiği yüzünden aşırı yoğun olan Boğaziçi Köprüsü’nde sürücüler saatlerce beklemek zorunda kalmıştı. Ancak tüm çabalara rağmen, bir süre sonra üzerindeki tişörtü çıkaran Erol Çetin, kendini korkuluklardan aşağı bırakmıştı. Hızla aşağı düşen Erol Çetin, Deniz Polisi tarafından hemen sudan çıkarılmış, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı.

Son Güncelleme: 09.03.2016 10:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.