Kahramanmaraş'a şehit acısı; Hakan Duyğal'ın evinde yas var

Kahramanmaraş'lı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal'ın evinde yas var. Acı haberle sarsılan Duyğal ailesinin oturduğu eve bayraklar asıldı.

01 Mayıs 2016 Pazar 13:54
Kahramanmaraş'a şehit acısı; Hakan Duyğal'ın evinde yas var






Kahramanmaraş'a şehit acısı; Hakan Duyğal'ın evinde yas var

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit olan 3 askerden 35 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal'ın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş'ta yaşayan ailesini yasa boğdu. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Duyğal, en son 10 aylık kızı Meyra'yı öperken çekilen fotoğrafını paylaşmıştı.



Nusaybin'de, sürdürülen operasyonlar sırasında şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal'ın şehadet haberi, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve askeri yetkililer tarafından Kahramanmaraş'ın Binevler Mahalllesi'nde yaşayan annesi Ayşe Duyğal ile Beşnisan Mahallesi'nde yaşayan eşi Sibel Duyğal'a verildi.


Babası Şükrü Duyğal'ın 6 yıl önce trafik kazasında yaşamını yitirdiği şehidin annesi Ayşe Duyğal ile eşi Sibel Duyğal acı haberle sinir krizi geçirdi. Acılı aileye hazır bekletilen sağlık görevlileri tarafından müdahale edilirken, her iki ev ve çevresine Türk bayrakları asıldı.

KAYINPEDERİ: 'İYİYİM BABA' DEDİ
Şehidin kayınpederi Mustafa Çakırbay, damadıyla en son dün akşam telefonla görüştüğünü ve kendisinin iyi olduğunu anlatarak şunları söyledi:
"Kötü haber aldık. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Canım ciğerim benim. Yazık yazık her gün şehit geliyor. İzindeydi buraya gelecekti, tayini çıkacaktı bir kaç gün sonra. Ama olacak işte. Damatla en son dün akşam görüştük. Kendisini sürekli soruyorum çocuklara ama görevde olabilir diye aramıyorum. 'İyiyim baba' dedi. Fazla da konuşmadık, kendisine iyi bakmasını söyledim."

10 AYLIK KIZINI ÖPERKEN FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

2'si erkek 3 çocuk babası şehit Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal, sosyal medya hesabından en son en küçük çocuğu olan 10 aylık kızı Meyra'yı öperken çekilen fotoğrafını profil fotoğrafı yaparak paylaşmıştı.


Fotoğrafta Nusaybin'de olduğunu ve bir süre sonra tayininin çıkacağını yazan şehit Jandarma Uzman Çavuş Hakan Duyğal'ın Tunceli Jandarma Özel Harekat Taburu'ndan geçen ay geçici görevle Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne gittiği öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Duyğal'ın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

 
Son Güncelleme: 01.05.2016 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.