Kandil’in hedefi Barzani oteritesini bitirmek

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin Türkiye'yi ziyareti Kandil'i tedirgin etti. PKK'nın üst yöneticilerinden Sabri Ok, Barzani ve TSK'nın Musul'a girmesini eleştirdi.

16 Aralık 2015 Çarşamba 02:22
Kandil’in hedefi Barzani oteritesini bitirmek






Kandil’in hedefi Barzani oteritesini bitirmek

Ankara ile Erbil arasında son on yılda geliştirilen ilişkiler terör örgütü PKK'yı derinden rahatıs ediyor. TSK'nın Musul’a yerleşmesi ve Barzani’nin Türkiye ziyareti, Kandil'i rahatsız etti: Hiçbir ilişki, bizim davamızın aleyhinde olmamalıdır.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin Türkiye'yi ziyareti Kandil'i tedirgin etti. PKK'nın üst yöneticilerinden Sabri Ok, Barzani ve TSK'nın  Musul'a girmesini eleştirdi.

KARŞI DEĞİLİZ ANCAK...

Ok, "Biz KDP'nin Türkiye ile ya da başka devletlerle ilişki geliştirmesine karşı değiliz, ancak hiçbir ilişki ve anlaşma Kürtlerin özgürlük davasının karşısında ve aleyhinde olmamalıdır" ifadesini kullandı.

TSK neden musul'da

Sabri Ok, "Barzani, Erdoğan, Davutoğlu ve  MİT'le ne görüştü. TSK'yı Musul'a davet etmek ne kadar doğrudur” dedi.
Son Güncelleme: 16.12.2015 02:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.