Kar tatili, okullarda kar tatili öğrencileri sevindirdi

Yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda il ve ilcede okullar tatil edildi. Bugün başlayan kar tatili yeni yıl tatiliyle birleşince en çok öğrenciler sevindi.

31 Aralık 2014 Çarşamba 12:10
Kar tatili, okullarda kar tatili öğrencileri sevindirdi






Kar tatili, okullarda kar tatili öğrencileri sevindirdi

Yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda il ve ilcede okullar tatil edildi. Bugün başlayan kar tatili yeni yıl tatiliyle birleşince en çok öğrenciler sevindi.
Meteoroloji bugün 15 ilde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışları beklendiğini açıkladı. İşte kar uyarısı yapılan iller. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çarşamba Günü; Marmara (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'nın yüksekleri) Düzce, Kütahya ve Eskişehir ile Manisa'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışları beklendiğini açıkladı.

Türkiye genelinde okulların tatil edildiği iller şöyle...

TEKİRDAĞ'DA OKULLAR TATİL

Tekirdağ'da dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde okulların tatil edildiği bildirildi.
Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün geceden bu yana etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi dolayısıyla okulların il genelinde tatil edildiğini kaydetti.
İşler, araya giren 2 günlük yılbaşı tatili de eklenince eğitim ve öğretime 5 Ocak Pazartesi gününe kadar ara verildiğini ifade etti.

SAKARYA'DA İLK VE ORTA DERECELİ OKULLARA KAR TATİLİ

Sakarya Bölgesi'nde bugün okullar tatil. Araya yılbaşı ve Cuma günkü idari tatil de eklenince, Sakarya'daki ilk ve orta dereceli okul öğrencileri 5 gün tatil yapacaklar.

MANİSA'NIN BAZI İLÇELERİNDE...

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, yoğun kar yağışı sebebiyle Demirci, Gördes ve Kırkağaç'ta okulların bir gün tatil edildiğini söyledi.

İZMİR'İN KINIK İLÇESİNDE...

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, sabah saatlerinde başlayan ve gün boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Okul servisleri mahsur kalırken, Kaymakamlık ilk ve orta dereceli okulları bugün için tatil etti.

DÜZCE

Düzce Valiliği'nin aldığı kararla kar yağışı nedeniyle çarşamba günü il genelinde okullar tatil edildi. Ayrıca hamile ve engelli memurlar yarın bir gün süreyle idari izinli sayılacak.

BALIKESİR

Balıkesir oğun kar yağışının gece saatlerinden itibaren artarak devam etmesi beklendiğinden, bugün il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi. Yılbaşı ve hafta sonu tatilleriyle de birleştiği için kentte eğitime 5 Ocak Pazartesi günü başlanacak.

BOLU OKULLAR TATİL

Bolu'da kar yağışı dolayısıyla, il genelinde eğitime pazartesi gününe kadar ara verildi.

KASTAMONU

Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün için okullar tatil edildi.

BURSA'NIN İKİ İLÇESİ

Bursa'nın Uludağ'ın eteklerindeki Büyükorhan ve Harmancık ilçelerindeki yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışının artması nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okullar bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildi.

ESKİŞEHİR

Eskişehir'de ilk ve orta dereceli okullar yoğun kar yağışı nedeniyle bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale'de etkili olan kar yağışının getirdiği olumsuz hava koşulları nedeniyle kentteki ilk ve orta dereceli okullar, saat 14.00'den itibaren tatil edildi. Bugün da okulların kapalı olacağı 1 Ocak yılbaşı tatili sonrası 2 Ocak'ta tekrar ders başı yapılacağı kaydedildi.

BİLECİK

Bilecik'te yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda, bugün eğitime ara verildi.

KÜTAHYA


Kütahya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi

EDİRNE


Alınan bilgiye göre, Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinde aralıklarla devam eden kar yağışı ve yollardaki buzlanma sebebiyle 31 Aralık'ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.
Son Güncelleme: 31.12.2014 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.