Kardeş şehir Bambei'den Keçiören'e ziyaret

18 Ekim 2012 Perşembe 11:39
Kardeş şehir Bambei'den Keçiören'e ziyaret






ANKARA (CİHAN)- Keçiören Belediyesi ile kardeş şehir olan Senegal'in Bambei Belediye Başkanı Aissatou Mbodj ve beraberindeki heyet Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret etti.

Senegal Kadın ve Aile Derneklerinden Sorumlu Devlet Bakanı ve Bambei Belediye Başkanı Aida Mbodj beraberindeki heyetle birlikte Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret etti. İki gün boyunca Keçiören'i gezen ve incelemelerde bulunan Aida Mbodj ve heyet üyeleri, gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Ak'a teşekkür etti. Keçiören Belediyesi ile Bambei'nin kardeş şehirler olduğuna değinen Aida Mbodj, Keçiören'e geldiğimizde kendimizi evimizdeymiş gibi hissediyoruz. Her geldiğimde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın daha güzel işler yaptığını görüyorum, başarılarının devamını diliyorum. dedi.

Senegal'in Bambei kentiyle imzaladıkları kardeş şehir protokolünün hem belediye hem de ülkeler arasındaki kardeşlik bağlarını daha da güçlendirdiğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Bambei Belediye Başkanı Aida Mbodj ve konuk heyeti Keçiören'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Mbodj ve konuk heyetle karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Ak, Biz Senegal'i ve Bambei'yi kendi evimiz gibi görüyor, Keçiören'in de sizin eviniz olduğunu bilmenizi istiyoruz. Her zaman karşılıklı proje ve ortak çalışmalara açığız, kardeş şehrimize elimizden gelen desteği vermeye hazırız. diye konuştu.

Başkan Ak'a Bambei'deki kendi çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Aida Mbodj, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'nde Senegal'e de yer verilmesinin kardeşlik adına atılan adımlara büyük katkı sağladığını vurguladı. Başkan Ak ve Mbodj birlikte Senegal Gecesi'ne ait fotoğrafları da inceledi. Başkan Ak, konuk belediye başkanına günün anısına bir hediye verirken Bambei Belediye Başkanı Aida Mbodj da Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı Senegal Belediyeler Birliği'nin düzenleyeceği toplantıya davet ettiklerini belirterek Başkan Ak'a davetiye ile birlikte hediye takdim etti. Konuk heyet ve Başkan Ak, ziyaretin sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.