Kartingciler Başkan Vekili Aldırmaz'dan destek istedi

25 Ocak 2012 Çarşamba 15:28
Kartingciler Başkan Vekili Aldırmaz'dan destek istedi






ADANA (CİHAN)- Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Genel Sekreteri Bülent Sualp, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'dan Adana'da yapılması planlanan karting yarışları için destek istedi.

Bülent Sualp, İstanbul Karting Kulübü Başkanı Ertuğrul Ersin ve Sökün Karting Kulübü Başkanı Üzeyir Sökün ile Başkan Vekili Aldırmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sualp, Federasyonumuzun Türkiye genelinde 7 yarışlık bir programı var. Bu yarışlardan birini de Adana'ya aldık. Ancak tüm karting sporcuları İstanbul'da. Buralara taşınmaları maliyetli oluyor. Bu konuda destek istiyoruz. dedi.

Sökün Karting Kulübü Başkanı Üzeyir Sökün ise 2 ayrı kategoride yarışma yapmayı planladıklarını belirterek, Bu yarışlardan birini eylül ayı sonunda, diğerini ekim ayı sonunda yapmayı düşünüyoruz. Daha önce sizin de desteğinizle yaptığımız yarışma şenlik havasında geçmiş ve Türkiye'de ses getirmişti. Şimdi yine aynı anlayışla yarışları düzenlemeyi düşünüyoruz. Sizden de destek bekliyoruz. Adana'da çok iyi bir kulüp kurduk. şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da her türlü spor organizasyonuna destek verme gayretinde olduklarını belirterek, planlanan yarışmalara da ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.