Kayınpeder mirası yüzünden 3 kişiyi katletti

İki yıl önce vefat eden Mahmut Şahin'in mirası Gaziantep'te tüyler ürperten katliama döndü. 3 kişiyi öldüren damat Ertan Daşdelen polis tarafından yakalandı.

05 Şubat 2019 Salı 16:42
Kayınpeder mirası yüzünden 3 kişiyi katletti






Kayınpeder mirası yüzünden 3 kişiyi katletti


Ölmeden önce çocuklarına tüm malvarlığını paylaştıran Mahmut Şahin'in mirası, aradan geçen iki yıl sonra katliama neden oldu. Damat Ertan Daşdelen 3 kişiyi başından vurarak öldürdü.


Gaziantep'te 3 kişiyi başlarından vurarak öldüren, 2 kişiyi ağır yaralayan zanlı Ertan Daşdelen'in, kayınpederinin mirasından verilen 400 bin TL'yi beğenmediği öğrenildi

Gaziantep’te miras yüzünden Ertan Daşdelen tarafından silahla vurularak öldürülen Bayram Şahin (69), Özden Şahin (60) ve Dilek Çakmak (36) öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde defnedildi.


KANSER OLUNCA MİRASINI PAYLAŞTIRDI

Edinilen bilgilere habere göre zanlı Daşdelen'in kayınpederi Mahmut Şahin 2 yıl önce akciğer kanserine yakalandığını öğrenince bütün mirasını 4 kız, 3 erkek çocuğuna eşit olarak paylaştırdı. 1 yıl önce hayatını kaybeden Mahmut Şahin'in paylaştırdığı mirastaki haklarından feragat eden 4 kız kardeş, malları 3 erkek kardeşine dağıttı.

EŞİ HAKKINDAN FERAGAT ETMİŞTİ

Ancak buna itiraz eden Sultan Daşdelen'in eşi Ertan Daşdelen, eşini 3 ay önce annesinin evine geri gönderdi. Yaşanan mal paylaşımı tartışmalarından sonra devreye giren Sultan Daşdelen'in akrabaları, zanlıya 400 bin TL vermeyi teklif etti. Ancak bu parayı az bulan Daşdelen'in, eşinin payına düşen bütün malları istediği ileri sürüldü.


EŞİNİN HAKKININ TAMAMINI İSTEDİ

Eşinin hakkının tamamını isteyen zanlının, aile ile sık sık tartıştığı, baldızları ile kayınvalidesini ise eşini kendisinden ayırmak istemekle suçladığı öğrenildi. Daşdelen'in başından vurarak öldürdüğü eşinin amcası Bayram Şahin'i ise mirası eşit olarak dağıtmadığı için suçladığı iddia edildi.

Son Güncelleme: 05.02.2019 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.