Kayıp Alzheimer hastasının cesedi bulundu

13 Aralık 2012 Perşembe 17:33
Kayıp Alzheimer hastasının cesedi bulundu






ADANA (CİHAN)- Adana'nın Kozan ilçesinde 3 gün önce kaybolduğu öğrenilen Alzheimer hastası yaşlı adamın cesedi kayalıkta bulundu.

İlçeye bağlı Akarca köyünde oturan ve Alzheimer hastası Bayram Pala'nın (81) geçen pazartesi günü gece evdekiler uyuduğu bir saatte odun baltasını da alıp ayrıldığı öğrenildi. Sabah saatlerinde geri döneceği beklenen Pala, akşama kadar gelmeyince jandarmaya haber verildi. Jandarma, Adana Sivil Savunma Arama Kurtarma ekipleri ve köylülerden oluşan yüz kişilik bir ekiple köyün çevresinde ormanlık alanda arama yaptı.

Keçilerini otlatan bir çobanın ceset gördüğünü söylemesi üzerine köylüler, jandarma ve sivil savunma ekiplerine haber vererek olay yerine gitti. Cesedin aranan Alzheimer hastası Bayram Pala'ya ait olduğu belirlendi. Ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.