Kaymakam Su, muhtarlarla biraraya geldi

18 Ekim 2012 Perşembe 14:42
Kaymakam Su, muhtarlarla biraraya geldi






HATAY (CİHAN)- İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, bir araya geldiği mahalle ve köy muhtarlarının sorunlarını dinledi.

Kaymakam Su'ya Emniyet Müdürü Cengiz Başer ve daire amirlerinin de eşlik ettiği toplantı, Emniyet Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi.

Burda bir konuşma yapan Kaymakam Su, Muhtarlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinliyor çözüm yolları arıyoruz. Karşılıklı sorunları görüşüp çözüm bulabilmek için toplantılar yapıyoruz. dedi.

Muhtarların da birer kamu görevlisi olduğunu kaydeden Kaymakam Su, Kamu görevlisi olarak bizlere düşen görevler var. Halkın menfaatini ön planda tutmak, halkımızın dertleri ile dertlenmek, sorunlarını tespit ederek çözüm yolları bulma noktasında çaba sarf etmeliyiz. Yaklaşan Kurban Bayram öncesi bir araya gelmek istedik. Bayramda mahalle ve köylerimizde yaşanabilecek sorunları bizlere iletebilirsiniz. ifadesini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.