Kayseri'de yolcu otobüsü devrildi: 23 yaralı

Elazığ'dan yola çıkan otobüs Kayseri yakınlarında yoldan çıkarak devrildi. Kaza sırasında yaralanan 23 vatandaş hastanelere kaldırıldı

05 Ocak 2016 Salı 21:19
Kayseri'de yolcu otobüsü devrildi: 23 yaralı






Kayseri'de yolcu otobüsü devrildi: 23 yaralı

Ankara ve Konya Ereğli'de yaşanan feci kazanın ardından bir otobüs kazası haberi de Kayseri'den geldi. Kayseri'de, devrilen yolcu otobüsünde bulunan yolcular ölümün eşiğinden döndü. Kaza sonucu en az 23 kişinin yaralandığı bildiriliyor.

ELAZIĞ'DAN YOLA ÇIKTI

Elazığ'dan yola çıktığı öğrenilen Birol Ünlü yönetimindeki yolcu otobüsü, Malatya-Kayseri karayolunun Pınarbaşı ilçesine bağlı Karahalka köyü yakınlarında, tipi ve yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.

İlk belirlemelere göre otobüsteki 23 kişi yaralandı. Polis, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri kaza yerine sevk edildi. Otobüsten çıkarılan yaralılar, Pınarbaşı ilçesi ile Kayseri kent merkezindeki hastanelere sevk edildi.



Son Güncelleme: 05.01.2016 21:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.