Keşan'da düğün dönüşü kaza: 3 ölü, 8 yaralı

23 Mayıs 2011 Pazartesi 08:54
Keşan'da düğün dönüşü kaza: 3 ölü, 8 yaralı







Keşan'da düğün dönüşü kaza: 3 ölü, 8 yaralı


Edirne'nin Keşan ilçesinde, düğünden dönen otomobille başka bir aracın çarpışması sonucu 1'i çocuk 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Paşayiğit beldesindeki akrabalarının düğününden Uzunköprü'ye dönen, içerisinde 2'si çocuk 10 kişinin bulunduğu Bekir Dinç yönetimindeki 39 LE 071 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Haliç Köyü yakınlarında, Keşan'dan Uzunköprü istikametine seyreden Murat Çevirici (32) idaresindeki 22 LR 088 plakalı otomobille çarpıştı. 39 LE 071 plakalı otomobilden fırlayan Erdoğan Ceylan ve aynı araçta bulunan kız çocuğu Nazar Kalaycı (8) olay yerinde, 39 LE 071 plakalı otomobilin şoförü Murat Çevirici ise kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 39 LE 071 plakalı otomobilde bulunan Bekir Dinç, Erkan Kalaycı, Aynur Ceylan, Sıla Ceylan, Suna Ceylan, Yılmaz Ceylan, Deniz Kalaycı ile 22 LR 088 plakalı otomobilde bulunan Onur Aksoy yaralandı.


Kazanın ardından ise tam bir can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, kaza kırım aracı ve jandarma ekibi sevk edildi. Kazayı duyan yakındaki bir birliğin askerleri olay yerine koşarak yaralıları araçtan çıkardı. Yaralıların bir kısmı, şans eseri o sırada kaza mahallinden geçmekte olan başka bir ambulansla Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAPANAN YOL AMBULANSLARI GECİKTİRDİ


Kazanın ardından çift taraflı olarak trafiğe kapanan yol ise ambulansların olay yerine gelmesini geciktirdi. Bu sebeple diğer yaralılar yaklaşık 20 dakika ambulans bekledi. Kazada yaralanan bir kadın, küçük kızına sarılarak uzun süre ağladı. Diğer yaralılar da olay yerine gelen ambulanslarla Uzunköprü Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.


Kalbi duran Murat Çevirici, 112 Hızır Acil görevlilerince uzun süre müdahale edilerek yaşama döndürüldü. Durumu ağır olan Çevirici, ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Çevirici burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çevirici'nin hastaneye gelen yakınları, ölüm haberi üzerine sinir krizleri geçirdi. Murat Çevirici'nin 50 gün önce bir kız çocuğunun dünyaya geldiği ve Sivasspor - Fenerbahçe maçını tek başına Keşan'da izledikten sonra Uzunköprü'ye gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

DÜĞÜNDEN DÖNÜYORLARDI


39 LE 071 plakalı otomobilin içerisinde bulunan 2'si çocuk 10 kişinin, Paşayiğit beldesinde katıldıkları bir düğünden Uzunköprü'ye döndükleri kaydedildi. Kazanın ardından çift taraflı olarak trafiğe kapanan Keşan - Uzunköprü karayolundaki akış, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 CİHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.