Kılıçdaroğlu vatandaşın selfie isteğini kıramadı

Bir vatandaş Kılıçdaroğlu ile selfie çekmek istedi. Vatandaşın denemesi başarısız olunca, telefonu Kılıçdaroğlu alarak selfieyi çekti..

11 Haziran 2018 Pazartesi 11:43
Kılıçdaroğlu vatandaşın selfie isteğini kıramadı






Kılıçdaroğlu vatandaşın selfie isteğini kıramadı

Bir vatandaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile selfie çekmek istedi. Vatandaşın denemesi başarısız olunca, telefonu Kılıçdaroğlu alarak selfieyi çekti..

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği'ni ziyaretinde bir vatandaş ile selfie çekmek isterken zor anlar yaşadı.

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği toplantı salonundan basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından sonundan ayrılmak istediğinde yanına gelen bir vatandaş selfie çekmek istedi. Vatandaşın başarısız selfie denemesinden sonra telefonu eline alan Kılıçdaroğlu defalarca denemenin ardından selfie çekerek binadan ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.