Kırıkkale Şehit Alsancak'ı uğurlayacak

Diyarbakır Sur'da ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Özel Harekatçı Jandarma Uzman Çavuş 30 yaşındaki Yusuf Alsancak'ın naaşı Kırıkkale'ye getirildi.

11 Şubat 2016 Perşembe 22:35
Kırıkkale Şehit Alsancak'ı uğurlayacak






Kırklareli Şehit Alsancak'ı uğurlayacak

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde terör örgütü PKK'lı teröristlerle dün çıkan çatışmada yaralanan ve bu sabah tedavi gördüğü hastanede şehit olan Özel Harekatçı Jandarma Uzman Çavuş 30 yaşındaki Yusuf Alsancak'ın naaşı Kırıkkale'ye getirildi. Ailenin isteği üzerine Şehit Yusuf Alsancak'ın cenazesi Kırıkkale'nin Yenimahalle semtinde bulunan evlerinin önüne getirildi.
Evin önünde fenalaşan yakınlarına hazır bulunan ambulanslarda müdahale edildi. Çocuklarının naaşının getirildiği sırada gözyaşlarına boğulanan ve ayakta durmakta zorlanan Ali-Gülseren çiftini yakınları zor teskin etti.

Şehit Yusuf Alsancak'ın ağabeyi Mehmet Alsancak, “Ben ağlamayacağım karşı taraftakiler düşünsün boyunlarını eğsinler başka diyecek bir şeyim yok. Ben dün sabah kardeşim ile konuştum. Biz akşam göreve gideceğiz. Dikkatli ol dedim. Bana 'En kötü şehit oluruz, şehitlik kötü bir şey değil' o kadar. 5 Şubat doğum günü idi gelemedi. Nisan gibi gelip izne çıkacaktı. Nasip olmadı” dedi.

Cenazesinin evin önüne gelmesi ile yaşanan izdihamla birlikte Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından okunan dua ve helallik verilmesinden sonra şehit Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Alsancak'ın naaşı Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Şehit Alsancak, yarın Cuma namazına müteakip Nur Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kırıkkale şehitliğinde 187 şehit olarak toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 11.02.2016 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.