Kırşehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kaplıca suyu ile şifa dağıtıyor

11 Aralık 2012 Salı 12:12
Kırşehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kaplıca suyu ile şifa dağıtıyor






KIRŞEHİR (CİHAN)- Uzman hekimler kontrolünde, kaplıca suyu desteği ile tedavi imkanı sunan Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, talepleri karşılamada zorlanıyor.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Dr. Hacı Kaymaz Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı açıklamada, Kaplıca tedavisinin Sağlık Bakanlığı doktorları ve üniversite öğretim elemanlarının birlikte çalıştığı Türkiye de başka bir hastane yok. Ayrıca, hastalarımızdan ek bir ücret almıyoruz. Beş yıldızlı otel hizmetiyle de hastalarımıza hizmet veriyoruz. Çevre illerden yoğun talep var. Bunları karşılamakta güçlük çekiyoruz. Hasta yatak kapasitemizi artırmayı düşünüyoruz dedi.

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi doktorlarından Aynur Öztorun ise Çok geniş bir hasta spektrumuna sahip olan tedavi ve rehabilitasyon merkezide; fizik tedavi hekimi gözetiminde nörolojik, ortopedik, bel ve boyun fıtıkları, yumuşak doku romatizmaları, osteoporoz, serabral palsi gibi hastaların tedavilerinin yapıldığını belirterek, Hastalara kaplıca tedavisi, fizik tedavi uzmanı eşliğinde fizik tedavi ve ilaç tedavisi olmak üzere üç şekilde tedavi uygulanıyor. diye konuştu.

Fizik Tedavi Merkezi'nde Kırşehir´in şifalı termal suyundan oluşturulmuş kaplıca havuzunda ve fizik tedavide kullanılan teknolojinin son ürünü makineler eşliğinde tedavi hizmeti veriliyor. 2 öğretim görevlisi ve üç adet fizik tedavi uzmanı doktorun görev yaptığı merkez 38 yatağa sahip. Bir yılı aşkın bir süreden beri hizmet veren merkez şimdiye kadar 30 bini aşkın hastaya kapılarını açtı. Merkezde günlük 80'e yakın hastaya ayakta tedavi hizmeti veriliyor. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.