Kırşehir, İzmir fuarında tanıtıldı

11 Aralık 2012 Salı 17:07
Kırşehir, İzmir fuarında tanıtıldı






KIRŞEHİR (CİHAN)- Kırşehir'in kültürü ve turizmi, 6. İzmir Travel Turkey Turizm Fuarı'nda 4 gün boyunca tanıtıldı.

Travel Turkey Fuarı, 20 ülkeden yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir'de bir araya getirdi. Fuarda Kırşehir, Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesi'nin ortaklaşa açtığı tanıtım standında Kırşehir´in kültürel değerleri, termal kaynakları ve turistik yerlerinin tanıtımı yapıldı, gelen ziyaretçilere Kaman cevizi, kuru üzüm ve koftur ikram edildi. Ayrıca Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğuna bağlı sanatçılar da halk müziğimizden örnekler sundu.

Güney Kore, Endonezya, Maldivler, Makedonya, Özbekistan, Pakistan, Sri Lanka, Sırbistan ve Umman'ın bu yıl ilk kez katıldığı fuarda otel ve seyahat acentelerinin yanı sıra kalkınma ajansları, belediyeler, otel ekipmanları tedarikçileri, araba kiralama ve hava yolu şirketleri, deniz ve kültür turizmi, kongre, inanç, sağlık, eğitim, yatçılık, golf, kış sporları, gastronomi ile ilgili çeşitli kurum ve kuruluşlar, Valilik ve İl Kültür Turizm Müdürlükleri de yer aldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.