Kırşehir'li Şehit Gökhan Dündar'ın yürek burkan hikayesi

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde şehit düşen Gökhan Dündar’ın yürek burkan hikayesi ortaya çıktı. Şehit Gökhan Dündar bugün memleketi Mucur'da toprağa verilecek..

19 Mayıs 2016 Perşembe 02:31






Kırşehirli Şehit Gökhan Dündar'ın yürek burkan hikayesi

Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde şehit düşen Gökhan Dündar’ın yürek burkan hikayesi ortaya çıktı.

Piyade Uzman Çavuş Dündar’ın 22 yaşında iken babasını kaybettiği ve Uzman Çavuş olabilmek için uzun yıllar markette tezgahtarlık yaptığı ortaya çıktı.

Annesi Kırşehir’in Mucur İlçesinden olan Dündar’ın, şehadet haberi yetkililer tarafından amcasına verildi.

İlçe Kaymakamlığının girişimleri ve mahallelininde destekleri ile Şehit Gökhan Dündar’ın evi önüne taziye çadırı kurulurken evinin balkonuna Türk Bayrağı asıldı.

Babası Necdet Dündar’ın vefatı sonrasında annesi ile birlikte yaşadığı öğrenilen şehit Gökhan Dündar’ın 4 yıl önce askeri birliğe girdiği öğrenildi.

Şehadet haberinin amcasına verilmesinin ardından İstanbul’da yaşadığı öğrenilen annesi ve yurt dışında olan kardeşine de Dündar’ın şehadet haberi ulaştı.

Bugün ikindi namazına müteakip şehit için cenaze töreninin düzenlenmesi beklenirken teröre tepki amaçlı ilçe esnafının kepenk kapatması bekleniyor.
Son Güncelleme: 20.05.2016 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.