Kırşehir'de TOKİ konutları için kura çekildi

06 Kasım 2012 Salı 19:05
Kırşehir'de TOKİ konutları için kura çekildi






KIRŞEHİR (CİHAN)- Kırşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle gerçekleştirilen Bağbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap kura çekimi gerçekleşti.

Kırşehir Kültür Merkezi'ndeki programa Vali Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Kırşehir PMYO Müdürü Müslim Kılıçarslan ve mahalle muhtarları katıldı. Vali Özdemir Çakacak kuraya katılanlarla aynı heyecanı yaşadığını ifade ederken, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Bağbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi, Neşet Ertaş Bulvarı'ndan başlayarak Ahi Evran Üniversitesi'ne kadar uzanan Sahir Kurtoğlu Caddesi'nin iki yanını kapsıyor. Birinci etap kura çekiminde toplam 360 konutun sahipleri belirlendi. Projenin ikinci etabında ise 760 konut, 750 kişilik cami ve 24 derslikli ilköğretim okulu bulunuyor. Üçüncü etap ise 2013 yılının ilk aylarında gerçekleşecek. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.