Kızılay'dan evleri yanan Akcan ailesine eşya yardımı

18 Ekim 2012 Perşembe 13:50
Kızılay'dan evleri yanan Akcan ailesine eşya yardımı






ZONGULDAK (CİHAN)- Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde geçen ay evleri yanan Akcan ailesine Kızılay eşya yardımı yaptı. Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, 15 kalemden oluşan giyecek ve ihtiyaç malzemelerinin Akcan ailesine teslim edileceğini söyledi.

Ereğli'de eylül ayı içerisinde çıkan yangında eşyalarının tamamını kaybeden Akcan ailesine, Kızılay yardım eli uzattı. 15 kalemden oluşan yardım paketini teslim alan Ereğli Kızılay Şube Başkanı Yusuf Oktay, eşyaların Akcan ailesine teslim edileceğini söyledi. Yatak ve battaniyeden oluşan malzemeleri aileye teslim edeceklerini kaydeden Oktay, yaklaşan Kurban Bayramı'nda Ereğli ve bölge halkının bağışlarını beklediklerini söyledi.

Oktay, 26 Eylül'de Ören Mahallesi'ndeki evi yanan Hüseyin Akcan'a yardımcı olabilmek için Kızılay Ereğli Şubesi olarak Batı Karadeniz Afet Koordinasyon merkezine bildirmiştik. Yardım merkezi de bizlere eşya yardımında bulundu. Kendisine bugün eşyaları teslim ediyoruz. Gönderilen eşyalar 15 kalemden oluşuyor. Çizmeden yatağa, battaniyeden ışıldağa kadar her şey bulunuyor. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.