Konya Ereğli'de feci kaza: 10 ölü 4 yaralı var

Konya Ereğli'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 10'a çıktı. İzmir'den Şanlıurfa'ya giden Faruk Pelte'nin kullandığı minibüste bulunan 10 kişi hayatını kaybetti. Minibüste bulunanların taziye ziyaretinden döndüğü ortaya çıktı.

10 Haziran 2016 Cuma 10:05
Konya Ereğli'de feci kaza: 10 ölü 4 yaralı var






Konya Ereğli'de feci kaza:10 ölü var


Konya'nın Ereğli ilçesinde Hortu yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi can verdi. Feci kazada yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Ölü ve yaralıların kimlikleri henüz belli değil.
Son Dakika Ereğli Trafik Kazası



Konya'nın Ereğli İlçesi'nde TIR ile minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kaza yerinden gelen ikinci haberde ölü sayısı 7 daha sonra ise 10 olarak açıklandı.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Ereğli-Karapınar karayolu Hortu mevkiinde meydana geldi. Henüz sürücüleri belirlenemeyen 42 EJB 02 plakalı TIR ile 63  S 1036 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüsteki 6 kişi yaşamını yitirirken, iki araçtaki 5 kişi de yaralandığı bildirilmişti. Yetkililer daha sonra ölü sayısının 10 olduğunu duyurdu. Kazada can verenlerin kimliği henüz açıklanmadı

ÖLÜ SAYISI 10'a  YÜKSELDİ


Konya'nın Ereğli ilçesinde, TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 10'a yükseldi, 4 kişi de yaralandı. İlk bilgilere göre, kaza, Ereğli-Konya yolu 17. kilometresinde meydana geldi. Konya yönüne giden TIR, Ereğli istikametine seyir eden minibüs ile çarpıştı. Çarpışmasının etkisiyle her iki araçta yol dışına çıktı. İlk bilgilere göre minibüste sıkışan 7 kişi hayatını kaybetmişti. 3 kişinin daha hayatını kaybettiğinin belirlenmesiyle kazada ölenlerin sayısı 10'a yükseldi. Yaralanan 4 kişi de hastanelere kaldırıldı.
KAZANIN AYRINTILARI BELLİ OLDU
Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Konya- Adana karayolu Ereğli yakınındaki Hortu Mevkii'nde, yol yapım çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı bölgede meydana geldi. İzmir'de bir yakınlarının taziyesinden Şanlıurfa'ya dönenlerin bulunduğu Faruk Pelte yönetimindeki 63 S 1036 plakalı minibüs, iddiaya göre hatalı sollama  nedeniyle karşı yönden gelen Eser Gürsoy yönetimindeki 42 EJB 02 plakalı TIR ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan her iki araç, şarampole devrildi. İki araç da hurda yığınına dönerken, minibüste bulunan ve aynı aileden olduğu tahmin edilen 10 kişi yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan minibüste bulunan Ali Söğüncü ve Ali İbrahim Söğüncü ile TIR sürücüsü Eser Gürsoy ile Erdal Güngör ambulanslarla Ereğli ve Karapınar devlet hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı.

TAZİYEDEN DÖNÜYORLARDI

Minibüs içinde ve altında sıkışanların cesetleri itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldıktan sonra otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Minibüs sürücüsü Faruk Pelte'nin de yaşamını yitirdiği kazada ölen diğer 9 kişinin kimliklerinin belirlenmesine çalışılmaya başlandı. Bu arada minibüste bulunanların hepsinin erkek olduğu, İzmir'deki yakınlarının taziyesinden memleketleri Şanlıurfa'ya döndükleri öğrenildi.

AYRINTALAR TAKİP EDİLİYOR
 
Son Güncelleme: 10.06.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.