Kursiyerler mavi kapak toplayarak bir engelliyi sevindirdi

17 Ekim 2012 Çarşamba 21:07
Kursiyerler mavi kapak toplayarak bir engelliyi sevindirdi






OSMANİYE (CİHAN)- Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'servis garsonu' kursunun kursiyerleri topladıkları mavi kapaklarla 'Bir kapak, Bir umut' kampanyasına destek verdi.

Kursiyerler topladıkları yaklaşık 10 bin kapakla maddi imkansızlıklar nedeniyle tekerlekli sandalye alamayan ve eve kapanmak zorunda olan bir engelliyi sevindirdi.

Mesleki eğitim almak amacıyla 'Servis Garsonu' eğitimi alan kursiyerlerin bu kampanyaya destek vermelerine Gala Tesisleri'ne danışmanlık yapan Feride Kurtuluş Demir öncülük yaptı.

Tekerlekli sandalye dağıtım törenine İŞKUR İl Müdürü Abdulkadir Şahin, Osmaniye Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, Gala Tesisi yetkilileri Alper Ağyar ve İlker Ağyar, Proje danışmanı Feride Kurtuluş Demir ve kursiyerler katıldı.

İŞKUR Müdürü Abdulkadir Şahin, kampanyaya gönüllü olarak katılan kursiyerleri duyarlılıklarından dolayı tebrik ederek, bu güzel davranışların devam etmesini istedi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.