Kuşadası'nda 120 seçkin deve güreşecek

14 Aralık 2012 Cuma 10:55
Kuşadası'nda 120 seçkin deve güreşecek






AYDIN (CİHAN)- Sezonun en büyük deve güreşlerinden biri olan Kuşadası Deve Güreşi, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 14. defa düzenlenecek. 30 Aralık 2012'deki güreşe Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinin 120 seçkin tülüsü katılacak.

Konu hakkında bilgi veren Kuşadası Deve Severler Derneği Başkanı Mustafa Karpuzcu, Kuştur mevkisindeki arenamızda yapılacak. güreşlerden elde edilecek gelir, Cumhuriyet İlkokulu'nun ihtiyaçları için verilecek. İddialı güreşler de olacak. Esnaf Odası Kupası'nda Esnaf Odası Başkanı Halit Şakar, devesi kaybederse rakibine hediye edecek. Güreşlere herkesi davet ediyoruz. dedi. Halit Ağa isimli devenin sahibi olan Kuşadası Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şakar da, Kupa müsabakasında güreşi kaybederse 70 bin liralık devemi rakibime hediye edeceğim. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.