Lokantasına kutu içerisinde 300 bin lira gelmiş

Lokanta için Trabzon'a sipariş veren iş yeri sahibi Mustafa Gümrükçüoğlu, gelen paketleri açınca hayatının sürprizi yaşadı. Bir kutu içinden çıkan 300 bin lirayı kargoyu gönderen şirkete geri gönderdi.

25 Şubat 2019 Pazartesi 15:00
Lokantasına kutu içerisinde 300 bin lira gelmiş






Lokantasına kutu içerisinde 300 bin lira gelmiş


Lokanta için Trabzon'a verdiği siparişleri alan Mustafa Gümrükçüoğlu, gelen paketleri açınca hiç beklemediği bir sürprizle karşaştı. İçinde 100 ve 200'lük banknotlar halinde deste deste paraları gören vatandaş ne yapacağını şaşırdı.
Trabzon'da lokantası için malzeme siparişi veren Mustafa Gümrükçüoğlu'na çanta içinde 300 bin TL para geldi. Şaşkına dönen Gümrükçüoğlu, parayı sahibine ulaştırdı


Mustafa Gümrükçüoğlu Trabzon'un Araklı ilçesinde işlettiği lokanta için malzeme siparişi verdi. 

Sabah lokantasını giden Gümrükçüoğlu, çanta içerisinde gelen malzeme kutularını açınca şaşkına döndü. Kolide malzemelerin yanı sıra 300 bin TL para da vardı.

BANKAYA GÖNDERMEK İÇİN HAZIRLAMIŞ

Gümrükçüoğlu, parayı yanlışlıkla malzemelerin içine koyarak Araklı'ya gönderen kişiyi aradı. Gıda toptancısının, bankaya göndermek için kutu içinde hazırladığı paranın malzemelerin arasına karıştığını öğrenen Gümrükçüoğlu paraları geri gönderdi.

Son Güncelleme: 25.02.2019 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.