Maaşlara da kayyum geldi!

Mahkeme atanan kayyumların maaşına ilişkin gelen başvuruları değerlendirdi ve kararını açıkladı.

05 Aralık 2015 Cumartesi 10:09
Maaşlara da kayyum geldi!






Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimiliği, Kaynak Holding’e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe atanan kayyumların maaşı hakkındaki kararını açıkladı.

CNNTürk’ün haberine göre, kayyum heyetinde yer alan iş adamı İmran Okumuş, avukat Sezai Çiçek, bilişim uzmanı Hüseyin Yaşar, maliyeci Aytekin Karahan, basın ve halkla ilişkiler uzmanı Ertuğrul Erdoğan, vakıf ve dernek uzmanı İsmail Gülen ile vergi denetçisi Levent Küçük, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, maaşlarının düşürülmesini talep etti.

2 BİN LİRAYA DÜŞTÜ

Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği de kayyumların talebini uygun bularak, holdinge bağlı 12 şirketin daha bulunduğu gerekçesiyle maaşlarının 2 bin liraya düşürülmesine karar verdi. Söz konusu karar kayyumlara tebliğ edildi.

NE OLMUŞTU?

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması” (FETÖ/PDY) bünyesinde faaliyet gösterdiği iddiasıyla Kaynak Holding‘e bağlı 19 şirket, bir vakıf ve derneğe 17 Kasım’da kayyum atanmasına karar verilmişti. Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimliği, kayyumlara beşer bin lira maaş ödenmesine karar vermişti.
Son Güncelleme: 05.12.2015 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.