Magandaların sıkıştırdığı kadın sürücü kanala uçtu

Yollarda terör haftası magandalar, gözlerine kestirdiği kadın sürücüleri sıkıştırırak kaza yapmasına neden oluyor.

13 Ağustos 2014 Çarşamba 15:37
Magandaların sıkıştırdığı kadın sürücü kanala uçtu






Magandaların sıkıştırdığı kadın sürücü kanala uçtu

Yollarda terör haftası magandalar, gözlerine kestirdiği kadın sürücüleri sıkıştırırak kaza yapmasına neden oluyor. Son olarak Adana’da bir kadın sürücü, trafikte kendisini sıkıştıran erkek sürücü yüzünden kanala uçtu. Son anda araçtan çıkan kadın, yüzerek karaya çıkmayı başardı. Seyhan ilçesinde bir dershanede öğretmen olarak çalışan 26 yaşındaki Merve Batkı, aracı ile evine giderken bir otomobil tarafından sıkıştırıldı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Batkı’nın otomobili, önce bariyerlere çarptı, ardından DSİ'ye ait sulama kanalına düştü.

Otomobil batmadan çıkmayı başaran kadın, vatandaşların yardımıyla kanaldan çıkabildi. Genç kız, olay yerine gelen babası ve kız kardeşine sarılarak ağladı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Merve Batkı’nın aracını sıkıştıran sürücüyü bulmaya çalışıyor. 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.