Malatya Hekimhan'da deprem: 4.6 ile sallandı

Malatya Hekimhan'da deprem, Malatya Hekimhan saat 11.03'te meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Depremin yer yüzeyine yakın olması nedeniyle şiddeti daha yoğun hissedildi.

09 Aralık 2015 Çarşamba 11:18
Malatya Hekimhan'da deprem: 4.6 ile sallandı






Malatya Hekimhan'da deprem: 4.6 ile sallandı

Malatya'da deprem. Malatya'ya bağlı Hekimhan ilçesi 4.6 büyüklüğündeki depremle sallandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre deprem saat 11.03'de meydana geldi. Hekimhan Beykent merkez üssü olarak duyurulan deprem yerin 5 KM derinliğinde oluştu.
Deprem Hekimhan başta olmak üzere, Dumlu, Güzelyurt, Kızılhisar, İpekyolu, Sultanlı, Akyazı, Fethiye ve Arguvan'da hissedildi.

Malatya - Bingöl hattında son bir ayda meydana gelen depremler bölge halkı arasında korku ve paniğe neden oluyor.

Son Dakika deprem, Hekimhan deprem,  Son dakika Hekimhan Deprem, Deprem Haberleri, Malatya deprem

HEKİMHAN 29 KASIMDA 5.1 İLE SALLANMIŞTI

Malatya Hekimhan'da haraketlilik son 10 gündür hiç durmadı. 29 Kasım pazar gecesi 02.28'de meydana gelen ilk deprem Kandilli Rasathanesi tarafından 5.1 olarak ilan edilmişti. Deprem Malatya Merkez olmak üzere Elazığ ve ilçelerinde de korkuya neden olmuştu.

GENİŞ BİR ALANDA HİSSEDİLMİŞTİ

Deprem Hekimhan, Güzelyurt ve çevresinde yoğun olarak hissedildi. Hekimhan Darende yolu Kızılhisar yakınlarında oluşan deprem korku ve paniğe neden oldu. Deprem Malatya merkez olmak üzere Elazığ ve çevre yerleşim birimlerinde de hissedildi


Son Güncelleme: 09.12.2015 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.