Malatya'da trafik kazası: 4 ölü

06 Kasım 2012 Salı 23:56
Malatya'da trafik kazası: 4 ölü






MALATYA (CİHAN)- Malatya'nın Hekimhan ilçesinde otomobil ile yolcu minibüsünün çarpışması sonucu, aynı aileden 4 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Hekimhan ilçesi Dursunlu köyü mevkiinde gerçekleşen kazada Vahap Korkmaz'ın kullandığı 27 FN 046 plakalı otomobil ile Bayram Özgül yönetimindeki 44 ET 999 plakalı yolcu minibüsü hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası otomobil hurdaya döndü. Kazada Vahap Korkmaz (34), eşi Canan, annesi Zekine ve babası Celal Korkmaz olay yerinde yaşamını yitirdi. Minibüs şoförü Bayram Özgül ile yolcular Sacide Şahin, Yusuf Şatır, Reşat Özdemir, Ferhat Ceylan, Hilal Akduman ve kimlikleri henüz belli olmayan 2 kişi yaralandı.

Yaralılar, Hekimhan Devlet Hastanesi ile Malatya Beydağı Devlet Hastanesi acil servislerinde tedavi altına alındı. Olay yerindeki cenazeler, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.