Manavgat HEM, 200 kişiye kurban kesim belgesi verdi

16 Ekim 2012 Salı 20:46
Manavgat HEM, 200 kişiye kurban kesim belgesi verdi






ANTALYA (CİHAN)- Antalya'nın Manavgat ilçesinde Halk Eğitim Merkezi(HEM)'nin açtığı kurban kesim kurslarında 200 kişi sertifika aldı.

Kurban kesim kurslarına talep olunca Manavgat HEM 6'nci dönem kursunu açtı. Manavgat HEM Müdürü Hüseyin Geyikoğlu, kurban kesim kurlarında 200 kursiyere sertifia verdiklerini söyledi. Kursları Manavgat Belediyesi Mezbehalesi ve bazı kesim yerlerinde uygulamalı gösterdiklerini belirten Geyikoğlu, bu rakamın 6 dönem kursu ile birlikte 300'e ulaşacağını kaydetti. Geyikoğlu, Halkımızın kurban kesim kurslarına ilgisi çok yüksek. Kurslarla kurban kesiminin daha hijyenin şartlarda kesilmesi ve etin sağlıklı şartlarda muhafazasında bilinçli olmayı sağlayacaktır. diye konuştu.

Geyioğlu, önümüzdeki günlerde turizmcilerden gelen yoğun talep üzerine havuz temizliği kursu açacaklarını sözlerine ekledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.