Manisa Gazeteciler Cemiyeti Bakanı Aytaç tekrar seçildi

13 Aralık 2012 Perşembe 17:23
Manisa Gazeteciler Cemiyeti Bakanı Aytaç tekrar seçildi






MANİSA (CİHAN)- Manisa Gazeteciler Cemiyeti (MGC)'nin 35 yıldır bakanlığını yapan Ertuğrul Aytaç, olağan genel kurulda tekrar seçildi.

Anemol Otel´de, dîvan başkanlığını Haşim Ağar´ın yaptığı genel kurulda, mevcut başkan Aytaç ile Murat Yalçın yarıştı. MGC'nin 79 üyesinden 71'i oy kullandı. Aytaç, 47 oy ayarak tekrar başkan seçildi. Rakibi Yalçın ise 24 oyda kaldı. Ertuğrul Aytaç´ın yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Ali Filizkan, Mehmet Hakkı Özbayır, Zerrin Ağar ve Esra Kale.

Seçimden sonra bir konuşma yapan MGC Başkanı Aytaç, kendisini ve yönetim kurulu üyelerini tekrar seçen cemiyet üyelerine teşekkür etti. Bugüne kadar cemiyeti her türlü zorluğa rağmen ayakta tuttuklarını, Manisa´da görev yapan gazetecilerin her zaman yanında olacaklarını ve gereken her şeyi yapacaklarını bildirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.