Manisa Salihli'de feci kaza, 6 ölü var

Manisa Salihli'de yolcu otobüsü, otomobil ve pick-up kamyonetin de karıştığı zincirleme kazada, 6 vatandaşımız hayatını kaybederken 20 kişi yaralandı.

10 Temmuz 2019 Çarşamba 18:58
Manisa Salihli'de feci kaza, 6 ölü var






Manisa Salihli'de feci kaza, 6 ölü var

Manisa'nın Salihli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 vatandaş can verdi.  Yolcu otobüsü, otomobil ve pick-up kamyonetin de karıştığı zincirleme kazada, en az 20kişi yaralandı. Feci kazada can verenlerin servis aracındaki işçeler olduğu açıklandı.

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Adala Mahallesi yakınlarında, yolcu otobüsü, otomobil ve pick-up kamyonetin de karıştığı zincirleme kazada, ilk belirlemeler göre 6 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Manisa Valiliği'nden kazayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Salihli'den Köprübaşı'na giden yolcu otobüsünün karşı yönden gelen panelvan minibüsle çarpışması sonucu ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldiği belirtildi

Adala Mahallesi'nde, Ahmet Yuca idaresindeki 45 LE 989 plakalı panelvan minibüs ile Mehmet Gök'ün kullandığı 40 AAF 250 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Bu sırada arkadan gelen 48 ABL 718 plakalı otomobil de minibüse çarptıktan sonra şarampole savruldu.

Yoldan geçenlerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kazada, sürücü Ahmet Yuca ile minibüsteki inşaat işçileri Çınar Baysak, Erol Kilit, Mehmet Yanar, Rahim Aydın ve Şeref Öktem yaşamını yitirdi, otobüsteki 20 kişi de yaralandı.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Manisa Valiliği'nden kazayla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Salihli'den Köprübaşı'na giden yolcu otobüsünün karşı yönden gelen panelvan minibüsle çarpışması sonucu ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Panelvan minibüsle otobüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, panelvanda bulunan 6 kişi hayatını kaybetmiştir. Otobüste bulunan şu ana kadar tespit edilen 20 kişi de yaralanmış ve çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Yaralıların bir kısmı ayakta tedavi edilmiş olup, diğerlerinin tedavisi devam etmektedir. Yaralılar içinde hayati tehlikesi olan vatandaşımız bulunmamaktadır. Ayrıca panelvanın arkasından gelen ve kazaya karışan otomobilde ölü ya da yaralı bulunmamaktadır. Kaza sonucu vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileriz."

Son Güncelleme: 10.07.2019 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.