Manisa'da servis araçlarına 'J' plaka geliyor

14 Aralık 2012 Cuma 15:47
Manisa'da servis araçlarına 'J' plaka geliyor






MANİSA (CİHAN)- Manisa Belediyesi, şehiriçinde servis araçlarının düzenli hale getirilmesi, tek çatı altında hizmet vermesi ve karışıklıkların önüne geçilmesi amacıyla özel plaka sistemine geçiyor. Bundan sonra servis araçlarına J plaka takılacak.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, servis araçlarının tek çatı altında biraraya gelmesi için belediye meclis üyeleri, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Şoförler Odası ve ilgili şahıslardan oluşan bir komisyon kurularak, yaklaşık üç dört ay önce çalışma başlatıldığını söyledi. Komisyonun, çalışmalarını bir rapor haline getirdiğini belirterek, Tahmin ediyorum bir ay içinde veya bu ayın sonuna kadar tamamlamış olacağız. dedi. Manisa´da artık servis araçlarının bir düzen içinde hareket edeceğini vurgulayan Başkan Ergün, Bilhassa Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile şehir merkezi arasında vardiya sistemiyle vatandaşlarımızın taşınması, okullarda hizmet veren servis araçlarının öğrencilerimizi taşıması ve değişik servis taşımalarıyla ilgili bir uygulama getiriliyor. 'J' plaka adı altında bütün bu araçlar kooperatif bünyesinde toplanarak, tek merkezden kontrol edilecek. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.