Maskeli Balo ve Renkleri Sergisi Açıldı

Maskeli Balo Ve Renkleri sergisi Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde açıldı.

11 Nisan 2015 Cumartesi 23:03
Maskeli Balo ve Renkleri Sergisi Açıldı






 Sarıyer Belediyesi, Ressam Yazar Dr. Şahin Ünal’ın yedinci kişisel karma resim sergisine ev sahipliği yaptı. Lise yıllarında başlayan resim merakını bugünlere profesyonelce taşıyan Dr. Şahin Ünal’ın kübik, klasik ve karma tarzlarındaki tablolarının yer aldığı “Maskeli Balo Ve Renkleri" sergisi Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi’nde açıldı. 

Son karma sergisini uzun yıllar görev yaptığı Sarıyer’de açtığını ifade eden Dr. Ünal,  çalışmaları hakkında bilgi verirken;  “17 yaşından bu yana yağlı boya resim çalışması yapıyorum. Son 9 yıldır daha profesyonelce resimler yaptığıma inanıyorum. Genelde klasik çalışıyordum. Son dönemde kubik çalışmalara başladım. Burada son karma sergimi açtım. Klasik, kubik ve özgün çalışmalar yer alıyor. Bundan sonra sadece kübizme yönelik çalışmalarım olacak. Klasik çalışmalardan biraz uzaklaşıp, kendime özgü çalışmalara yön vereceğim. Resim çalışmalarımın yanı sıra “Kutsal Katiller” ve “Kutsal Büyücüler” isimli polisiye romanlarını yazdım. Şimdi üçüncü kitabımında son aşamasına gelindi. Doktorluğumun yanı sıra resimle ve yazmakla uğraşmaktan çok mutluyum” dedi. 

Ressamlığının ve yazarlığının yanı sıra Koç Üniversitesi Sağlık Merkezi Sorumlu Hekimi olarak görev yapan Dr. Ünal’ın 18 Nisan tarihine kadar sürecek olan sergisinin açılışına Sarıyerli sanatsevelerler ve Dr. Ünal’ın yakın dostları katıldı. 

Son Güncelleme: 11.04.2015 23:04
Anahtar Kelimeler:
Sarıyer Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.