Medyum İsmet'in katil zanlısı eşi mi ?

Bursa’da 67 yaşındaki ünlü medyumu öldürdükleri iddia edilen karısı ve sevgilisi adliyeye sevk edildi.

05 Ekim 2013 Cumartesi 16:47
Medyum İsmet'in katil zanlısı eşi mi ?








Edinilen bilgiye göre geçen hafta karakola müracaatta bulunan 28 yaşındaki S.K., sanatçı İbrahim Tatlıses'in de yakın dostu olan 67 yaşındaki medyum kocasının kaybolduğunu söyledi. Olayla alakalı soruşturma başlatan polis, S.K.’nin çelişkili ifadeleri üzerine soruşturmasını derinleştirdi. Sorgu sonrası medyum İsmet Halit K.'nin, 152 Evler Mahallesi Yücel Sokak'taki evinde genç kadın ve onun erkek arkadaşı tarafından iple boğulduktan sonra Panayır Mahallesi’ndeki bir dere yatağına gömüldüğü ortaya çıktı.

Kan donduran vahşetin ardından gözaltına alınan S.K., eşinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını, ölmekten korktuğu için sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdüklerini itiraf etti. Genç kadının, kocasının medyum seansında tanıştıktan sonra 50 yaşındaki N.Y. ile yasak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.
Savcılık tarafından gece yarısı kazılan mezardan çıkarılan ünlü medyumun cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Gözaltına alınan medyumun eşi S.K. ve sevgilisi N.Y. ise, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye çıkarılırken gözyaşlarına boğulan genç kadının sevgilisi N.Y'nin, maktulle aralarında alacak verecek meselesi olduğunu söylediği öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.