Menemen'de bin kişilik aşure dağıtıldı

06 Aralık 2012 Perşembe 16:12
Menemen'de bin kişilik aşure dağıtıldı






İZMİR (CİHAN)- İzmir'de Menemen Eğitim Gönüllüleri Derneği üyeleri, Hicri muharrem ayı dolayısıyla Menemen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin öğrenci ve velileriyle diğer vatandaşlara aşure ikram etti. Okulda düzenlenen programda, ney eşliğinde Kerbela olayının anlatıldığı şiir ve kasideler okundu, Hz. Hüseyin (RA) yâd edildi.

Dernek Başkanı Burhanettin Aydın, yaptığı açıklamada muharrem ayında şehit edilen Hz. Hüseyin'i anmak ve insanlığın üzerinde bıraktığı derin üzüntüyü hissetmek istediklerini söyledi. Daha sonra bin kişilik aşure, yönetim kurulu üyeleri ve okul idarecileri tarafından dağıtıldı. Programa Menemen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü lhami Dağlargüler, İlçe Müftüsü İsa Solmaz, AK Parti İlçe Başkanı Arif Kuran, esnaf odaları başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.