Meraklı vatandaşlar polisi dinlemedi, çekti

Edirne polisi, meraklı vatandaşları bomba şüphesiyle etrafını çevirdiği çantanın etrafından bir türlü uzaklaştıramadı. Hayatını tehlikeye atan vatandaşlar ellerinde cep telefonu ile uzun süre çekim yaptı.

24 Aralık 2015 Perşembe 02:12
Meraklı vatandaşlar polisi dinlemedi, çekti






Meraklı vatandaşlar polisi dinlemedi, çekti

Edirne’de, tava ciğer işletmecilerinin yoğun olarak bulunduğu trafiğe kapalı cadde üzerinde bırakılan çanta, paniğe neden oldu. Bölgede oluşturulan güvenlik çemberini her fırsatta delmeye çalışan vatandaşlar, polise zor anlar yaşattı.

Olay, Edirne Merkez’de bulunan Çilingirler Caddesi Tahmis Meydanı’nda meydana geldi. Süpürgeci heykeli yakınına bırakılan şüpheli bir çantayı gören vatandaşlar, polise haber verdi. Çantada bomba düzeneği olabileceği ihtimalini değerlendiren ekipler, trafiğe kapalı olan caddeyi yaya trafiğine de kapatarak geniş güvenlik önlemi aldı.


MERAKLI VATANDAŞLAR UYARILARI DİKKATE ALMADI

Özellikle son dönemde büyükşehirlerde ve doğu bölgelerinde yaşanan bombalı terör olaylarının artmasına rağmen Edirne’de yaşanan bomba ihbarına Edirneli vatandaşlar kayıtsız kaldı. Güvenlik çemberi oluşturmaya çalışan polis ekiplerinin uyarılarını dikkate almayan vatandaşlar hem güvenlik çemberini ihlal etmeye çalıştı hem de adeta ölüme meydan okuyarak şüpheli çantayı cep telefonları ile görüntülemeye çalıştı.

ŞÜPHELİ ÇANTADAN HAVLU ÇIKTI

Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanı, çevre güvenliği alındıktan sonra özel giysilerini giyerek, şüpheli çantanın yanına gitti. Kontrollü olarak patlatılan çantadan, havlu ve iç giyim eşyaları çıktı.
Son Güncelleme: 24.12.2015 02:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.