Meral Akşener; Teşkilatımız tabamınız yürü dedi yürüyorum

Meral Akşener neden aday olduğunu açıkladı. Akşener Genel Başkanlığı adaylığı konusunda 'Parti tabanımız ve teşkilatlarımız aday olmamı istedi' dedi.

24 Nisan 2016 Pazar 18:52
Meral Akşener; Teşkilatımız tabamınız yürü dedi yürüyorum






Meral Akşener; Teşkilatımız tabamınız yürü dedi yürüyorum

MHP Genel Başkan adaylığı çalışmaları için yurt gezisini sürdüren Meral Akşener İnegöl'e geldi.

Bursa’daki programını tamamladıktan sonra Eskişehir’e giderken İnegöl İlçesi’ne uğrayan Meral Akşener, MHP ilçe binası önünde toplananlara hitap etti. Halkın ve partinin 'Hadi çık yürü beraber gidelim' dediği için bu yola çıktığını ileri süren Akşener, "Teşkilatımızın, tabanımızın ve milletimizin ‘hadi bakalım, yürü’ dediği için bu yürüyüşe başladım. Dünde Bursa’da aday olduğumu kamuoyuna deklare ettim" dedi.

MHP’yi iktidarın önemli bir seçeneği haline getirebileceklerini anlatan Akşener, "İddiamız iktidar olmaktır. İktidarın karşısındaki güçlü iktidar alternatifi olmaktır. Bu nedenle dedim ki, ‘Ben Başbakan olacağım.’ Ve aziz milletimiz bu kararımızın, bu hissiyatımızı, bu hedefimizi uygun gördü" dedi.

Meral Akşener, bir televizyon programında her ay araştırmaların ortalamasının MHP'nin oy oranının yüzde 25 olduğunu, genel başkan olması halinde başlangıcın yüzde 25 olduğunu söylediğini,  hiç bir araştırmacının bunu yalanlayıcı söz söylemediğini anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışman kadrosundaki bir araştırmacının, televizyonlara çıkıp kim seçilirse seçilsin MHP oylarında bir puan bile oynama olmayacağını ileri sürdüğünü kaydeden Akşener, "Yemezler abi yemezler. Bu defa ülkücüler uyandı. Bu defa ülkücüler iktidar istiyor" dedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.