Meral Akşener Tokat'ta Başbakan gibi karşılandı

MHP kongre süreci öncesi yurt gezisine çıkan Genel Başkan Adayı Meral Akşener Tokat'ta partililerle buluştu

27 Mart 2016 Pazar 01:46
Meral Akşener Tokat'ta Başbakan gibi karşılandı






Meral Akşener Tokat'ta Başbakan gibi karşılandı

MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener, 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayında düzenlenen toplantıya katıldı. Burada salonu dolduran binlerce partili tarafından 'Başbakan Meral' sloganları eşliğinde karşılanan Meral Akşener, yapılan bir haksızlığa 'hayır' demek için yola çıktıklarını söyledi. Akşener, "1 Kasım seçim sonuçlarına itiraz etmiş, o kara tabloyu içine sindirememiş, o sonucun MHP'ye ve ülkücü harekete yakışmadığını, ülkücü hareketin hakkı olmadığını düşünen değerli teşkilat mensuplarımızın itirazlarını duyup bir yola çıktık. Bizim partimizi bugüne kadar sadece cunta kapatmıştı. Şimdi Tokat'tan, Tekirdağ'dan, Elazığ'dan, Denizli'den, Uşak'tan bir ses geliyorsa 'eh biz onları kapatırız'. Biz de diyoruz ki 'hayır kapatamazsınız'. Siyasi partileri sadece bir devirde cunta kapatırdı, şimdi de esasında sadece millet kapatır" dedi.

"MUHTEREMLER PANİKTE"

Salondakilerin 'Başbakan Meral' sloganı üzerine, MHP Genel Merkezi'nin panikte olduğunu söyleyen Meral Akşener, şöyle konuştu:
"Muhteremler panikte. Bir savaş başladı ki; aklınız durur. Haftada bir tehdit, iftira. Çok ilginç havuz medyasıyla, AK Parti'yle, genel merkezimizin yayın organları aynı safta. Dolayısıyla ne kadar doğru bir işin peşinde olduğumuz, ne kadar kutlu bir yürüyüşün içinde olduğumuz ortaya çıkıyor."

'KÜÇÜK EMRAH BÜYÜDÜ, BUNLAR AĞLAMAYA DEVAM EDİYOR'

 Konuşmasında AK Parti iktidarını da eleştiren Meral Akşener, "Başladığınızdan belli ağılıyorsunuz kardeşim. Herkes suçlu, bu muhteremler sütten çıkmış ak kaşık. Başlarına ne iş gelirse başkası yaptı. Her defasında aldatıldılar, her defasında kandırıldılar. Ağlaya ağlaya bugünlere gelindi, ilginçtir 'küçük Emrah' gibi hepsi, 'küçük Emrah' büyüdü, bunlar ağlamaya devam ediyor. Gelin demokratik usullerle, siyasi arenada halkın karşısında, milletin karşısında karşı karşıya, yüz yüze kozlarımızı paylaşalım" diye konuştu.

"YARIM KİLO KIYMA GİBİ PAKETLENDİ"

Türkiye'de, 17 Aralık operasyonunda yakalanıp, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan ve hakkındaki suçlamalar düşen işadamı Reza Zarrab'ın, ABD'de tutuklanmasına da değinen Meral Akşener, "Reza bey kardeşimiz yarım kilo kıyma gibi paketlenip götürüldü. Hayırsever işadamı arkadaş cari açığı kapatmıştı, şimdi yarım kilo kıyma gibi hop gitti. 4 gündür muhteremlerden ses yok. Hayırsever işadamının ne yapacağı, ne edeceği, nasıl gitti, niçin gitti sorusu bir kocaman soru işareti gibi hepimizin başında asılı duruyor" dedi.
Akşener iktidara gelmeleri halinde terörün belini altı ayda kıracaklarını söyledi. Salondaki partililer Meral Akşener'in konuşmasını ayakta alkışladı.

Son Güncelleme: 27.03.2016 01:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.