Mersin'de patlama; İntihar eden kadın evi havaya uçurdu

Mersin Dumlupınar Mahallesi'nde bir evde meydana gelen patlamanın nedeni, intihar eden genç bir kadının açık bıraktığı mutfak tüpünü açık bırakmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.

24 Mart 2016 Perşembe 17:58
Mersin'de patlama; İntihar eden kadın evi havaya uçurdu






Mersin'de patlama; İntihar eden kadın evi havaya uçurdu

Mersin’in merkez Yenişehir ilçesinde bir apartmanda 1 kişinin ölümü, biri 6 aylık bebek 3 kişinin de yaralanmasına neden olan patlamada intihar şüphesi ortaya çıktı.
Yenişehir ilçesinin Dumlupınar Mahallesi 1508. Sokak’taki 72 Evler Sitesi A Blok 4. katta bugün öğleden sonra meydana gelen patlamada polis intihardan şüpheleniyor.

Patlama sonrasında olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, olayda hayatını kaybeden Gülten Palo’nun (44) intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor. Patlamanın meydana geldiği dairenin mutfağında oturur vaziyette cesedi bulunan Palo’nun mutfak tüpünü açık bırakarak intihara yeltendiği, oda içerisine dolan gazın sıkışması sonucu patlamanın meydana geldiği düşünülüyor.

Patlama evde büyük hasara neden olurken, patlamanın şiddetiyle kırılan cam ve beton parçalarının metrelerce uzağa fırladığı görüldü. Bu arada patlamada ağır yaralanan Burhan Palo’nun ambulansla kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi sürerken, patlama anında binanın önünde bulunan 70 yaşlarındaki Menevşe Duman ile kucağındaki 6 aylık torunu Ali Ayaz Özayaz da hafif şekilde yaralandı.

Duman ve minik torunu, Toros Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Patlama sonrasında hem bomba imha ekiplerinin hem de diğer birimlerin güvenlik şeridi çekilen evdeki incelemeleri sürüyor. Patlamanın kesin nedeni incelemelerin ardından belli olacak.
Son Güncelleme: 24.03.2016 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.