MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, Başbakan milletin zekasıyla alay ediyor

MHP Genel Başkan adayı Özdağ, Başbakan Davutoğlu'nu sert sözlerle eleştirirken, " Milletin zekasıyla alay etmeyi alışkanlık haline getirdiler. 13 senedir ülkeyi yönetiyorlar ve kendi icraatlarını halka şikayet ediyorlar. Dinleyenlerde alkışlıyor!" dedi.

15 Nisan 2016 Cuma 01:23
MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ,  Başbakan milletin zekasıyla alay ediyor






MHP Genel Başkan adalı Ümit Özdağ: Başbakan milletin zekasıyla alay ediyor


MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Başbakan Prof. Davutoğlu'nu sert sözlerle eleştirirken, " Milletin zekasıyla alay etmeyi alışkanlık haline getirdiler. 13 senedir ülkeyi yönetiyorlar ve kendi icraatlarını halka şikayet ediyorlar. Dinleyenlerde alkışlıyor!" dedi.
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun daha üç gün önce İstanbul'da Mimar Sinan'an özür dileyip, "Bundan sonra İstanbul'un bağrına hançer gibi saplanan gökdelenler yapılmasına izin vermeyeceğiz!" sözünden sonra dün Ankara'da AKP'nin Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş'a sempozyum özel ödülünü vermesi MHP Genel Başkan adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından ağır bir dille eleştirildi.
Prof. Dr. Özdağ, "Milletin zekasıyla alay ediyorlar, milletin gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar. Maaşlı elemanlarına da kendilerini alkışlattırıp vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyorlar" derken hükümetin yaptığı tek icraatın algı yönetimi olduğunu söyledi.


'MİLLETİN BAĞRINA SAPLANAN HANÇERLER GİBİ GÖKDELENLER'

MHP Gaziantep Milletvekili  ve MHP Genel Başkan adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın tepkisine neden olan gelişmeler İstanbul'daki konuşmasında 'Mimar Sinan'dan özür dilememiz gerekir' diyen Başbakan Prof. Dr. Davutoğlu'nun konuşmasıyla başladı.
22 yıl önce Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığıyla başlayıp o günkü ismi Refah Partisi'nin bir diğer başkanı Ali Müfit Gürtuna ile devam eden ve arka arkaya üç dönemdir AKP'li Kadir Topbaş tarafından yönetilen İstanbul'da neredeyse yeşil düşmanlığına dönüşen dikine yapılaşma AKP'lileri bile rahatsız eder hale geldi ki, Başbakan Davutoğlu Mimar Sinan'dan özür diledi.

Ancak 22 yıldır kendi zihniyetiyle yönetilen İstanbul'da neredeyse bütün gökdelenler kendi iktidarında yapıldığı gerçeğini gözardı eden Prof. Davutoğlu, bir anlamda kendi yönetimini eleştirirken dün de üç gün önce söylediği sözleri unutarak, Ankara'da AKP Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş'a sempozyum özel ödülü verdi.

PROF. DR. ÖZDAĞ: " MİLLETİN ZEKASIYLA ALAY ETMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİLER!"

MHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ bu gelişmelere sert bir tepki gösterirken, "Artık millet sıkıldı bu tarzdan. Yapıyorlar, ediyorlar sonra sanki kendileri yapmamış gibi olanı-biteni halka şikayet ediyorlar. Oğlu gözaltına alındıktan sonra televizyon canlı yayınında söylediği sözleri yiyip-yutup Tayyip Erdoğan'dan özür dileyen eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar herşeyi itiraf etti. İstanbul'da nerede kupon arazi varsa Tayyip Erdoğan'dan habersiz satılmayacağını bizzat tapelerden Erdoğan'ın ağzından dinledik. İstanbul yaşanmaz bir kent haline geldi. Rant'a kurban edildi ve utanmadan hala kalkıp gökdelen edebiyatı yapıyorlar. Dahası bu lafları ettikten üç gün sonra kalkıp İstanbul'daki çarpık kentleşmenin bir numaralı sorumlusu Topbaş'a Yerel yönetim özel ödülü veriyorlar. İnşaallah ilk genel seçimde MHP'yi iktidara taşıyıp bu kadroların elinden ülkeyi kurtaracağız. Bugünlerde uzak değildir." diye konuştu.
Son Güncelleme: 15.04.2016 01:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.