Mickey Mouse, Ankaralı çocuklarla buluşacak

11 Aralık 2012 Salı 12:19
Mickey Mouse, Ankaralı çocuklarla buluşacak






ANKARA (CİHAN)- Ankara Büyükşehir Belediyesi, 3 bin çocuğu, 5 günlüğüne Ankara´ya konuk olan Mickey´in Müzik Festivali´ne götürecek. Çocuklar; dünyada ve Türkiye´de izlenme rekorları kıran, Turkcell´in, iletişim ve teknoloji sponsoru olduğu 'Disney Live! Mickey´nin Müzik Festivali'nin Ankara gösterisine konuk olacak.

İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) işbirliğiyle yerelleştirilerek, Türk kadrosuyla 12-16 Aralık´ta Ankara´da ilk defa Congresium´da sahnelenecek olan gösteride, Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy, 'Küçük Deniz Kızı', 'Aladdin' ve Disney/Pixar´dan 'Oyuncak Hikayesi'nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı sahnede buluşturacak. En sevilen Disney filmlerinden bölümlerinin yanı sıra sürprizlerin de olacağı gösteri boyunca Disney kahramanları Beyonce, Black Eyed Peas, Baha Men gibi yabancı sanatçıların yanı sıra Kenan Doğulu´nun şarkılarıyla eğlenecek.

Uzmanlar tarafından, özellikle 3-10 yaş arası çocukların psiko-sosyal gelişimine yardımcı olduğu belirtilen gösteri, 5 günlük Ankara turnesinin bir gününde de sosyal sorumluluk projesi kapsamında perdelerini ücretsiz açacak. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren çocuk kulüpleri, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi üyeleri ile Sosyal Esirgeme Kurumu yuvalarında kalan minikler ve engelli çocuklar, 13 Aralık Perşembe günü Mickey´nin dünyası ile buluşma imkanına kavuşacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından ATO Congresium´a taşınacak 3 bin çocuk unutamayacağı bir gün yaşayacak. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.