Minik öğrenciler kitapla buluştu

06 Kasım 2012 Salı 17:31
Minik öğrenciler kitapla buluştu






AĞRI (CİHAN)- Patnos Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir kitap firması tarafından başlatılan 'Herkes Kitap Okusun' projesi kapsamında, Patnos Cengiz Çıkrık Yatılı ilköğretim Okulu'nda 'Benim Kitap Kumbaram' kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında, kitap stantları açılarak minik öğrenciler kitaplarla buluşturuldu.

Düzenlenen etkinliğe; Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz, Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, İçe Emniyet Müdür Vekili Kazım Günay Demiralay, Akparti İlçe Başkanı Fatih Işık ve kurum amirleri katıldı. Açılış kurdelesini kesen Kaymakam Yılmaz, kampanya kapsamında emeği geçenlere teşekkür etti. Yaklaşık 80 bin kitabın sergilendiği fuarda, kurum amirleri destek amacıyla kitap aldı.

Cengiz Çıkrık Yatılı İlköğretim Müdürü Şakir Ataseven, Öğrencilere kumbara dağıtıp, kitap almaları için para biriktirmeleri sağlanmış. Şimdi öğrencilerimiz kitap fuarına gelerek beğendikleri kitapları satın alabilecekler. Öğrenmek, kitap okumak öğrenciler için çok faydalı. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. dedi.

Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin de ilçede öğrenim gören 19 bin öğrencinin, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarla Kitap Fuarı'na gelerek, istedikleri kitapları çok uygun fiyatlarla satın alabileceklerini söyledi. Eskin, Fuarda toplam 80 bin kitap satışa sunuldu. Kitap Fuarı'ndan öğrencilerimiz dışında ilçe halkımız da kitap alabilecek. diye konuştu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.