Minik Sultan'dan Bir İz Yok

Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde geçen hafta kaybolan 3 yaşındaki Sultan Göl'ü bulabilmek için 15 kilometrelik alanda yoğun arama yapılmasına karşın, henüz izine rastlanamadı.

15 Nisan 2015 Çarşamba 11:47
Minik Sultan'dan Bir İz Yok






                        Minik Sultan'dan Bir İz Yok


 Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'nde geçen hafta kaybolan 3 yaşındaki Sultan Göl'ü bulabilmek için 15 kilometrelik alanda yoğun arama yapılmasına karşın, henüz izine rastlanamadı.
Düziçi İlçesi'ne bağlı Yeşilyurt (Zindağı) Köyü'nde oturan Osman Göl, 7 Nisan salı günü 80 ES 790 plakalı otomobiliyle evine giderken iddiaya göre, Sabun Çayı'ndan geçmek istedi ancak aracı arızalandı. Kızı Sultan'ı otomobilde bırakıp yardım almak için gittiği köyden 5-6 dakika sonra bir yakının traktörüyle dönen Göl, otomobilin kapısının açık olduğunu ve kızı Sultan'ın da içeride olmadığını gördü. Tüm arama çabalarına rağmen minik kızını bulamayan baba Göl'ün yardım istemesi üzerine jandarma özel harekat timi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Adana İl Emniyet Müdürlüğü su altı ve kara kurtarma polisleri ile 112 Acil Servis ekipleri bölgeye sevk edildi.

İlk günkü arama çalışmalarında minik Sultan'ın kaybolduğu yerin 50 metre aşağında terliğini bulan ekipler, arama sahasını genişletti. Düziçi Belediyesi ekipleri ile köylülerin de destek verdiği aramalarda dalgıç polisler Sabun Çayı'nda, diğer ekipler çayın kenarındaki ormanlık alanda arama yaptı. Ancak tüm arama çalışmalarından sonuç alınamadı.

Arama çalışmalarında bir haftayı geride bırakan ve 15 kilometrelik bir alanı tarayan ekipler, alanı daha da genişleterek minik Sultan'ı bulmaya çalışıyor. AFAD'ın 12 kişiden oluşan 2 ekip, Yeşilyurt ve Çatak Köyleri ile Yeniceharuniye Mahallesi Sabun Çayı Şelalesi mevkiinde Sultan Göl'ü arıyor. Arama çalışmaların minik Sultan'ın bulunmasına kadar süreceği belirtildi.
Son Güncelleme: 15.04.2015 11:49
Anahtar Kelimeler:
Kayıp Kız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.