Muhasebeciler kan bağışı yaptı

18 Ekim 2012 Perşembe 17:30
Muhasebeciler kan bağışı yaptı






BURSA (CİHAN)- Kızılay Kan Merkezi'nce yürütülen kan bağışı kampanyasına Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO)'ndan destek geldi. Odada düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek veren meslek mensupları, herkesi duyarlı olmaya davet etti.

BSMMMO, 'Kan Acil Değil Sürekli İhtiyaçtır' sloganıyla yola çıkan Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunarak destek verdi. BSMMMO Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu'nca, BAOB Yerleşkesi'ndeki hizmet binasında gerçekleştirilen kan bağışı etkinliği kapsamında, odaya gelen muhasebeci ve mali müşavirler yaklaşık 50 ünite kan verdi.

Etkinlikte konuşan BSMMMO Başkan Yardımcısı Özcan Dilekyiğit, Odamızda geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı kampanyamızı, bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Bir ünite de olsa bu azımsanmamalı. Bir ünite, bir ünite daha derken, bu sayede hayatlar kurtarılıyor. dedi.

BSMMMO Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Başkanı Ayhan Karaşin ise kan bağışının önemine vurgu yaptığı konuşmasında, bağışlanan kanın ihtiyaç sahiplerine ulaştığında anlam kazandığını belirtti. Kan bağışında bulunan meslektaşlarına teşekkürlerini ileten Ayhan Karaşin, komisyon olarak, sosyal yardımlaşma ve sorumluluk bilinci ile yürüttükleri çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.