Musa Sow'un akrabası olduğunu öne süren futbolcu Giresun Amatör Lig'de

13 Aralık 2012 Perşembe 09:54
Musa Sow'un akrabası olduğunu öne süren futbolcu Giresun Amatör Lig'de






GİRESUN (CİHAN)- Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Musa Sow´un akrabası olduğunu öne süren Senegalli futbolcu Pape Sow, Giresun Süper Amatör Lig´de mücadele eden Doğankentspor ile prensip anlaşmasına vardı.

Doğankentspor Kulübü Başkanı Yusuf Özden, Cihan muhabirine yaptığı açıklamada, ligde sıkıntılı günler geçiren takıma takviye yapmak amacıyla bir süredir transfer çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaptıkları görüşmeler sırasında da menajerler vasıtasıyla Senegalli futbolcu Pape Sow ile temasa geçtiklerini aktaran Özden, Kendisi ile ilk görüşmelerimiz olumlu geçti. dedi.

Senegalli futbolcunun kendilerine Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow´un yakın akrabası olduğunu kaydettiğini ifade eden Özden, Pape Sow, bize Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Musa Sow'un yakın akrabası olduğunu söyledi. Ancak henüz bunu doğrulatamadık. Pape´nin de Moussa Sow kadar yetenekli olduğunu öğrendik. Kendisine teklifimizi yaptık. Teklifimize sıcak baktı. Görüşmelerimiz sürüyor. 'Yasal prosedür nedir?, ne yapabiliriz?' bunları araştırıyoruz. Lisans çıkarma ve bazı konulardaki sıkıntıları giderebilirsek, kendisini Doğankentspor´a kazandıracağız. diye konuştu.

Başkan Özden, Sow´un Doğankentspor´u tercih ederse, kulübe güç katacağından emin olduklarını aktardı.

Pape Sow da yaptığı açıklamada, Türkiye ve Giresun çok güzel. Başkan Özden Doğankentspor´da futbol oynamam için teklifte bulundu. Giresun´u çok sevdim inşallah şartlar elverirse Doğankentspor´da futbol oynarım. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.