Numan Kurtulmuş: Ankara gri kent olarak adlandırılan şehir olmaktan çıktı

11 Aralık 2012 Salı 10:55
Numan Kurtulmuş: Ankara gri kent olarak adlandırılan şehir olmaktan çıktı






ANKARA (CİHAN)- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ankara'nın gri kent olarak adlandırılan şehir olmaktan çıktığına dikkat çekerek, Üreten ve tüketen bir ekonomi Ankara ekonomisini Türkiye´nin en büyük ikinci ekonomisi durumuna getirmiştir. dedi.

Kurtulmuş, Ankara Ticaret Odası (ATO)'nı ziyaret etti. Ziyarette, Ankara ekonomisini değerlendiren ATO Başkanı Salih Bezci, Haziran ayında düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali'nin başarısını ve gelecek yıl düzenlenecek olan festival hakkında Numan Kurtulmuş´a projelerini aktardı. Hükümetin politikalarına yön verecek ekonomik raporlar hazırladıklarını aktaran Bezci, Ankara ekonomisine katkı sağlayacak projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da Ankara ekonomisinin gün geçtikçe büyüdüğünü, ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını belirtti. Kurtulmuş, Ankara, artık eskisi gibi gri kent olarak adlandırılan şehir olmaktan çıkıyor. Üreten ve tüketen bir ekonomi, Ankara ekonomisini Türkiye´nin en büyük ikinci ekonomisi durumuna getirmiştir. Geçtiğimiz yaz ATO ve Ankara Büyükşehir Belediyesi´nin öncülüğünde düzenlenen Shopping Fest Ankara´ya büyük katkı sağlamıştır. Geçtiğimiz yılın deneyimiyle bu yıl çok daha büyük başarılara imza atılacağı kanaatindeyim. Başkan Bezci´nin hayata geçirmiş olduğu projelerin yanı sıra gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler, Ankara´ya çağ atlatacak projeler. Bu projelerin hayata geçmesinde üstümüze düşen görev neyse elimizi taşın altına sokmaya hazırız. dedi.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.