Odessa Tıp Üniversitesi öğretim üyeleri, OMÜ Rektörlüğü´nü ziyaret etti

11 Aralık 2012 Salı 17:06
Odessa Tıp Üniversitesi öğretim üyeleri, OMÜ Rektörlüğü´nü ziyaret etti






SAMSUN (CİHAN)- Odessa Tıp Üniversitesi öğretim üyeleri, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan´ı ziyaret etti.

TÜBİTAK ve Ukrayna Bilim Bakanlığı (NASU) tarafından desteklenen, 'Farklı Deneysel Epilepsi Modellerinde Oluşturulan Epileptiform Aktivite Üzerine Leptinin Gösterdiği Prokonvulsant Etkide Kanabinoid CB1 Reseptörünün Rolü' başlıklı uluslararası ikili işbirliği projesi çerçevesinde; proje ortaklarından ve Odessa Tıp Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Leonid Godlevsky ve Fizikokimya Enstitüsü'nden Prof.Dr. Tamara Karasyova ile Projenin Türkiye tarafı yöneticisi OMÜ Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erdal Ağar ve proje ekibinden Prof. Dr. Mustafa Ayyıldız, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan´ı ziyaret etti.

Ziyarette, Ukrayna Odessa Tıp Üniversitesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında ikili iş birliği ve bu çerçevede öğretim üyesi, öğrenci değişimi programlarının hazırlanması konusunda anlaşma yapılması kararlaştırıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.