Öğrenciler anlamadığı konuları istediği öğretmenden tekrar dinleyebilecek

11 Aralık 2012 Salı 13:51
Öğrenciler anlamadığı konuları istediği öğretmenden tekrar dinleyebilecek






SAKARYA (CİHAN)- Sakarya Özel Işık Koleji, öğrencilerinin başarısını artırmak amacıyla Randevulu Ders Sistemi'ni (RDS) başlattı. Özgün ve yenilikçi sistem sayesinde öğrenciler, öğrenme sürecinde uygulanan yazılılarla birlikte deneme sınavlarında ortaya çıkan eksik kazanım ve konularını tamamlama imkânı buluyor. Anlamadığı konuları istediği öğretmenden istediği saatte yeniden dinleme imkânı sunulan öğrencilerin sistemden yararlanmak için internetten randevu almaları yeterli oluyor.

Özel Işık Koleji Okul Eğitim Koordinatörü Hakan Köse, yaptığı açıklamada, aralık ayı itibari ile başladıkları yeni sistemle, öğrencilerin www.ısıkkoleji.org sitesi üzerinden e-karnem bölümüne girerek istediği dersi ve konuyu seçip özel gruplar halinde hafta sonu ilgili öğretmenden ders alabildiğini söyledi.

Köse, Bu sistem öğrencilere kendine en uygun saatte, istediği dersten, istediği öğretmeni seçerek eksik olduğunu düşündüğü, tekrar dinlemek istediği konulardan özel etüt alma imkânı sağlamış olduk. Öğrenci memnuniyetini ve başarısını her türlü kaygının önünde tutan Sakarya Özel Işık Koleji´nde bu sistemle anlaşılmayan hiçbir konu kalmayacak. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.