Öğrenciler tiyatro ile tanıştı

07 Aralık 2012 Cuma 10:09
Öğrenciler tiyatro ile tanıştı






MUŞ (CİHAN)- Muşlu öğrenciler 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)' kapsamında tiyatro ile tanıştı.

'Safahat Mehmet Akif Ersoy Dönüyor Ya Siz Neredesiniz' isimli oyunu sergilemek için Muş´a davetli edilen Ünlü Sanatçı Ahmet Yenilmez yaklaşık bin öğrenciye unutulmaz anlat yaşattı.

Ahmet Yenilmez, Safahat Mehmet Akif Ersoy Dönüyor Ya Siz Neredesiniz' isimli oyun, ülkemizd Mehmet Akif Ersoy merhumun hayatı ile yapılmış ilk tiyatro özelliği olma özelliği taşıyan oyunumuzla yedince Muş´tayız. Oyunumuz 81 vilayeti dolaşan ilk tiyatro oyunu olup daha ziyade organizasyonlarımızın en heyecan verici olanından birisi de Toplum Destekli Polisimizin Şube Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyonlar kapsamında 2 gündür Muş´tayız. Keşke diyorum ülkemizin bütün basını burada olsa idi ilkokul çocukların orta okul çocuklarının ne denli tiyatroya susadığını açıkça ülkemiz görebilse idi. Ben çok mutluyum ülkemizde özellikle emniyet mensuplarının, kültür sanat hayatına buradaki insanlarımızın sanatla bulaşma noktasında gayretleri gerçekten takdir-e şayandır. Başta İçişleri Bakanlığımız, müsteşarımız, emniyet genel müdürümüz, Muş Emniyet İl Müdürümüze ve toplum destekli memur kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Hem misafir perverliklerine hem yapmış oldukları organizasyonlarına, hatasız kusursuz organizasyona çok teşekkür ediyorum. Gayretlerin daim olmasını diliyorum. dedi.

Muş´un kapımız Ahlat´ın ise kilidimiz diyen Yenilmez, Muş her zaman benim 1988 beri her zaman geldiğim ve keyif aldığım bir vilayetimiz. Çok seçkin çok hoş bir tiyatro seyircisi vardır Muş´un. Muş´un çok hoş havası çok hoş bir tadı vardır o yüzden görülmesi gerekir. Muş bizim kapımızdır Ahlat kilidimizdir kapı olamadan binaya girilmez o yüzden Bismillah deyip adım atığımız topraklar olduğu için Muş´u ayrıca çok seviyorum. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.