Okmeydanı'nda Halk otobüsünü molotofla yaktılar

Okmeydanı'nda kamu araçlarını hedef alan saldırganlar bir halk otobosünü molotofya yakarak kullanılamaz hale getirdi.

07 Haziran 2014 Cumartesi 20:18
Okmeydanı'nda Halk otobüsünü molotofla yaktılar






Okmeydanı'nda Halk otobüsünü molotofla yaktılar

Okmeydanı ve çevresini mesken tutan yasa dışı örgütlerin eylemleri sürüyor. Kamu araçlarını hedef alan saldırganlar bir halk otobosünü molotofya yakarak kullanılamaz hale getirdi.
İstanbul Okmeydanı’nda yüzleri maskeli bir grup, durdurdukları halk otobüsünü, yolcuları indirdikten sonra ateşe verdi. Alevler içinde kalan araç, kullanılmaz hale geldi.


Olay, Okmeydanı Şark Kahvesi önünde saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yüzleri kar maskeli bir grup, hareket halindeki 34 FD 7721 plakalı özel halk otobüsünü durdurdu. Ardından yolcuları indiren göstericiler, ellerindeki molotofkokteylleriyle otobüse saldırdı. Saldırının ardından halk otobüsü alev alev yanmaya başladı. Grup sloganlar atarak bölgeden uzaklaşırken, olay şahit olan yolcular büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine Şişli İtfaiyesi ekipleri sevk edildi. Söndürülen otobüsün kullanılmaz hale geldiği görüldü.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.