Ordu'da paralel yapılanma operasyonu, 20 gözaltı var

Ordu Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan soruşturma çerçevesinde bu sabah erken saatlerde İzmir, Rize, Erzincan, Artvin ve Ağrı'da operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 20 kişi gözaltına alındı.

04 Nisan 2016 Pazartesi 09:40
Ordu'da paralel yapılanma operasyonu, 20 gözaltı var






Ordu'da paralel yapılanma operasyonu, 20 gözaltı var

Devlet içinde paralel yapılanmaya yönelik Ordu merkezli operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Ordu Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan soruşturma çerçevesinde bu sabah erken saatlerde İzmir, Rize, Erzincan, Artvin ve Ağrı'da operasyon düzenlendi

İFADELERİ ALINIYOR

Ordu merkezli İzmir, Rize, Erzincan, Ağrı ve Artvin'de Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından eş zamanlı operasyon yapıldı.

Ordu ve ve diğer 5 ilde yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 20 kişi, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin burada ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edileceği belirtildi.
Son Güncelleme: 05.04.2016 01:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.