Organik kuru yolum tavuk rezaleti, Jandarmadan şok baskın

İzmir Buca'da organik kuru yolum tavuk kesimini izbe çadırlarda, ahırdan bozma mekanlarda yapan çeteye şok baskın

13 Şubat 2016 Cumartesi 01:44
Organik kuru yolum tavuk rezaleti, Jandarmadan şok baskın






Kaçak tavuk kesilen çadırda şok eden görüntüler


Kurdukları izbe çadırlarda, kestikleri tavukları piyasaya süren çeteye İzmir Jandarması'ndan şok baskın. 'Organik kuru yolum tavuk' satan şebeke jandarma ve zabıtayı karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı. İzmir'in Buca İlçesi'nde, ihbar üzerine düzenlenen operasyonda bir çadırın içinde kaçak ve sağlıksız koşullarda tavuk kesimi yapıldığı ve piyasaya sürülmeye hazırlandığı ortaya çıktı.


ORGANİK KURU YOLUM TAVUK!

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında Olduruk Mahallesi 2370 Sokak içerisinde meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir çadırda kaçak ve sağlıksız koşullarda tavuk kesimi yapıldığı ihbarı üzerine jandarma ve Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi. Operasyonda çadır içerisinde sağlıksız koşullarda 140 tavuğun kesildiği tespit edildi.

Yapılan baskında sağlıksız koşullarda kesimi yapılan ve piyasaya sürülmeye hazırlanan 140 tavuğa imha edilmek üzere el konuldu. Operasyon kapsamında kaçak kesim yapan zanlıları jandarma gözaltına aldı. Piyasaya kuru yolum tavuk diye satılan ürünlerin son derece sağlıksız şartlarda kesildiğini ortaya çıkaran Buca Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların bu konuda daha dikkatli olmalarını istedi.

Son Güncelleme: 13.02.2016 01:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.